5 december 2021

Internetmoedertje

Lifestyle blog

Een laptop die voldoet aan uw eisen

2 min read
laptop

Heeft u een nieuwe laptop nodig voor bijvoorbeeld uw baan, of een nieuw schooljaar? Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen met kijken? Dat snappen wij maar al te goed, tegenwoordig is het kijken naar een goede laptop hetzelfde als een speld vinden in een hooiberg. Want wat heeft een laptop nou echt nodig waardoor deze goed past bij uw behoeftes?

laptop

Wat voor soorten laptops zijn er?

Ten eerste is het handig om te weten dat er 3 grote lijnen laptops zijn. Als eerst de traditionele windows laptops. Deze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en worden veel verkocht. Hiernaast heb je Chromebooks, deze hebben een Google Chrome OS en staan bekend omdat ze een goede internetverbinding hebben en tevens ook laag in prijs zijn. Dit maakt ze ook erg geschikt als een werklaptop. Als laatst heb je de bekende Apple Macbooks die op mac OS draaien. Deze macbooks hebben een uitgebreid aanbod aan programma’s en een bekend design, maar helaas ook een wat hogere prijs. 

Welke laptop past bij mij

Maar welk van deze laptops past dan bij jou? Om deze vraag te beantwoorden moet je eerst duidelijk hebben waar je de laptop voor wilt gebruiken. Wil je hem gebruiken voor de basisbehoeften? Zoals surfen op het internet, het onderhouden van sociale media en jouw email en het streamen van Netflix. Dan kom je al snel uit bij een wat eenvoudigere windows of chrome laptop. Maar wil je meer met je laptop doen omdat je bijvoorbeeld gaat studeren? Dan is het handig om te kijken naar de grote en de snelheid van de laptop. Evenals de accuduur. Wilt u kijken naar wat voor laptop bij uw behoeftes past? Dan raden wij aan om een kijkje te nemen op de website azerty.nl  aangezien ze een groot aantal tips en eisen duidelijk maken over verschillende soorten laptops, waardoor je direct kan zien welke laptop goed bij uw behoeftes past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *