5 december 2021

Internetmoedertje

Lifestyle blog

Lichaam in vorm door krachttraining vrouwen

2 min read
Sporten

Wat fijn is aan de sportschool in Rotterdam, is dat het altijd persoonlijk is. De doelen zijn zo gericht op je eigen wensen en verlangens. Ook wordt er zeer goed naar je lichaam gekeken, wat je grenzen zijn, waar je naartoe wilt. De krachttraining vrouwen is specifiek voor het vrouwelijke lichaam, waardoor je ziet hoe wonderlijk (en verschillend) je lichaam is. Voor mij was het een eye opener om te gaan sporten. Ik had een drukke baan en dacht eigenlijk dat ik geen tijd had om te sporten. Dit is natuurlijk nonsens, want het is heerlijk om dit te doen en je hebt altijd tijd. Tijd moet je maken, zeggen ze wel eens. Ik besloot het roer om te gooien toen ik merkte dat ik minder lekker in mijn vel zat. Ik voelde hoe het niet meer werkte, ik keek mijzelf niet meer aan. Alsof ik mijzelf aan het vermijden was. Misschien herken je dit gevoel wel.

Krachttraining vrouwen

Ik had even een zetje in de goede richting nodig, een vriendin spoorde mij aan om hier langs te gaan. Het eerste gesprek was ontzettend goed. Er werd zo specifiek naar mij gekeken, waardoor de motivatie meteen voelbaar was. Je maakt echt een keus. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je voelt hoe veel vitaler je bent. Ik raad het iedereen aan, mocht je in de buurt wonen, om hier eens langs te gaan. Na het gesprek ga je merken dat je meteen bereid bent om aan de slag te gaan.

Krachttraining

Persoonlijk plan tijdens de groepssessies

Wat fijn is hier, is dat je altijd persoonlijk geholpen wordt. Je doelen worden goed bekeken en er wordt zorgvuldig naar toe gewerkt. Ondertussen kun je ook deelnemen aan kleine groep sessies, wat fijn is voor de sfeer en ook de motivatie. Omdat de groepen niet te groot zijn, voel je ook niet dat je verdwijnt in de meute. Ook tijdens deze sessies wordt er gekeken naar jouw doelen. Kortom, voor mij zeer de moeite waard. Hopelijk ook voor jou!