21 januari 2022

Internetmoedertje

Lifestyle blog

Op zoek naar een leuk museum in Nederland

1 min read

Mijn oma kwam vorige week terug van een lange vakantie. Het leek mij daarom ook een leuk idee om samen met mijn oma een bezoek te brengen aan een leuk museum. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar museum Nederland om een leuk museum te vinden om samen een bezoek aan te brengen.

Veel verschillende musea in Nederland

Toen ik op het internet op zoek ging naar museum Nederland ging kreeg ik erg veel zoekresultaten. Mijn oma is een erg grote kunstliefhebber. Het leek mij daarom ook een leuk idee om samen naar een kunstmuseum te gaan. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van musee Lalique. De website van het museum is erg goed en overzichtelijke. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft. Het museum stelt erg veel kunstwerken van kunstenaar Lalique tentoon. Dit is een kunstenaar die erg mooie en uniek glaswerken heeft gemaakt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om twee tickets te kopen voor het museum.

Het bezoek aan het museum

Toen ik mijn oma vertelde dat we samen een bezoek zouden brengen aan museum lalique werd ze erg enthousiast. We werden erg vriendelijk ontvangen en we hebben samen een erg leerzame en leuke dag gehad.