25 oktober 2021

Internetmoedertje

Lifestyle blog

Tips voor je vakantie naar Tenerife

2 min read
Tenerife bezienswaardigheden

Wil je een leuke vakantie boeken? Dan is het slim om de mogelijkheden van Tenerife eens door te nemen. Dit eiland is enorm populair onder Nederlanders en veel andere toeristen. En daar heeft men genoeg redenen voor. Zo kun je Tenerife bezienswaardigheden bezoeken of een van de stranden bezoeken. Het is dus zeker een eiland waar je eens op vakantie wilt, en daar lees je meer  over in dit artikel.

Tenerife bezienswaardigheden

Onze tips voor je vakantie

Het eiland Tenerife trekt ieder jaar weer miljoenen bezoekers. Je vindt er een zeer divers landschap waar je van alles kunt bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de vulkaanberg Pico del Teide. Dit is zeker een van de meest bijzondere plaatsen om eens te bezoeken. Het is een nationaal park waar je in het midden een vulkaan zit. Tevens is het landschap wat je er omheen vindt erg mooi. Het staat dan ook niet voor niets op de werelderfgoedlijst. Je kunt dit park goed bezoeken door een bus te nemen. Tevens kun je er wandelen en hiken wat ook een veel gekozen optie is. 

Nog iets wat de moeite waard is, zijn de piramides van Güímar. Dit zijn zeer mooie piramides die iets bijzonders hebben. Niemand weet namelijk door wie ze ooit gebouwd zijn. Iets anders leuks om eens te bezoeken, is het Siam Park. Dit is een waterpark wat tevens het grootste van het eiland. Je vindt het in het zuiden van het eiland. Tevens wil je ook Masca een bezoeken. Dit is een landschap waar je doorheen kunt rijden door een kronkelige weg. Dit is zeer indrukwekkend om eens te doen en daardoor altijd de moeite waard. Ook het Anaga gebergte is altijd de moeite waard. Dit is een beschermd natuurgebied in het noorden van het eiland. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *