5 december 2021

Internetmoedertje

Lifestyle blog

Uit eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak

2 min read
Restaurant

Uit eten in Nijmegen? Ben je opzoek naar een lekker en goed restaurant en heb jij toevallig zin in Steak? Stop dan nu met zoeken, want bij Bistro Le Steak ben je bij het juiste adres als het gaat om Steak. Kom je uit Nijmegen zelf of uit omgeving dan ben je al helemaal aan het juiste adres. Het is makkelijk te vinden en veel plaats om te parkeren. Ook is het bereikbaar met het openbaar vervoer.

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen met veel of weinig mensen

Of je nou het idee hebt om met je familie te gaan of vrienden dan is dat mogelijk. Maar heb je nou iets te vieren en wil je met een grote groep uit eten gaan, dan is dat ook geen enkel probleem, want Bistro Le Steak biedt jou deze mogelijkheid aan. Voor grote groepen zin er speciale menu´s samengesteld. Dit is om jouw mensen en goed gevoel te geven en dat ze niet lang hoeven wachten op het eten. Bruiloften, bedrijfsfeestjes en dergelijke feesten kan ook, maar daarvoor moet je telefonisch contact leggen. Zo is alles goed te bespreken. Bij het groepsmenu krijg je een voor, hoofd en nagerecht dit allemaal voor 1 prijs exclusief de drankjes.

Bistro le steak

Persoonlijke ervaring

Zelf wou ik graag uit eten met een grote groep mensen. In totaal waren het 15 mensen. Maar ik wou reserveren en dit was geen enkel probleem. Alles werd ook duidelijk uitgelegd over de speciale menu´s voor de groepen. Op de dag van het etentje kwamen we aan bij het restaurant en stond onze tafel al helemaal klaar. We werden met open armen verwelkomd en het personeel was super aardig. Zij hadden ook veel interesse over ons bezoek. Na het opnemen van de bestelling kregen we ons drinken en voorgerecht dat 5 minuten later kwam. Dit was hemels lekker en niet te veel. Daarna kregen we het hoofdgerecht wat er supergoed uit zag en vervolgens ook nog heerlijk smaakte. Het dessert was ook om je vingers bij op te eten.

Meer verhalen